Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. A Bölcsitől a kiscsoportig sorozat ezúttal mesékkel és vidám történetekkel készült a tudásszomjas ifjúságnak.
Gyorsan elkészíthető piskótás sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. Ez a munkafüzetünk a számok világába kalauzolja el az olvasót.
A magyar nyelv egyik nem túl szerethető szépsége, hogy egy hanghoz két betű is tartozik. Az alapvető nyelvhelyesség miatt ezt meg kell tanulni. A J vagy Ly ebben segíti a gyerekeket.
A felmérő képeit meg tudja nyitni a bal oldalon. Ha az ezeket az oldalakat tartalmazó feladatlapokat le szeretné tölteni – hogy gyermeke megoldhassa – kattintson a Letöltésre. A letöltés után megnyílik a PDF fájl, amit már le tud tölteni a gépére, vagy ki tud nyomtatni. Ha gyermeke elvégezte a feladatokat, a kiértékelésben tájékozódhat azokról a könyvekről, amelyekben hasonló feladatokat talál, illetve ha valamelyiket esetleg nehezebben oldotta meg, ahhoz is ajánlunk könyveinkből.
Mátyás király tanulságos, humoros és elgondolkodtató meséi gyerekeknek egy kötetbe gyűjtve.
A legjobb kanállal mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Laza mozdulatokkal folyamatosan beledolgozzuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót, és óvatosan belecsurgatjuk az olajat. Az így kapott masszát egy közepes méretű tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük. Közben a krémhez atojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel, majd a pudingporral és a liszttel simára dolgozzuk, és a felforrósított többi tejhez adva krémet főzünk belőle. Kettéosztjuk, az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd langyosra hűtjük. A felhabosított margarin egyik felét a sárga, másik felét a csokis krémbe vegyítjük. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel. Rásimítjuk a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel. Ráegyengetjük a csokis krémet, a tetejére pedig a tejszínből felvert kemény habot kenjük. Fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Kockákra vágjuk, kakaóporral mintát szórunk rá, és süteményestálra rendezve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft