Gyakorló munkafüzet 4-5 éveseknek, mely összefoglalja a sorozat többi részét, ezáltal le tudják ellenőrizni, hogy mi megy jobban és mi kevésbé, így akár válthatnak nagyobb korosztályos szintfelmérőkre is a gyermek további fejlődése érdekében. Vagy ha valamiben nehezebben boldogul, akkor épp az előzőre.
A készségfejlesztés főleg az iskola megkezdése előtt nagyon fontos. Kedves rajzokkal és feladatokkal teli munkafüzetünk ebben nyújt segítséget.
A középiskolában felkészülünk az egyetemre, az iskolában a középiskolára, az óvodában az iskolára. Az óvodára való felkészülés legtöbbször a szülőre marad. Ebben segít ez a foglalkoztató.
Kedves szülők és gyermekek! Tudjuk, hogy a játékból soha nem elég. Mégis vannak olyan időszakok, várakozási idők, hosszú utazások, amikor a gyermek unatkozik, le kell kötni a figyelmét. Munkafüzetünk segít abban, hogy játszva tanulhasson, gyakorolhasson a gyermek, és felkészüljön az óvodai feladatokra.
Ízkavalkád vár a kedves olvasóra. Már a könyv elején is mennyei édességek sorakoznak, mint a Kókuszos-málnás szelet, a Gyümölcsös minitorták vagy a látványos Kókuszdió.
Vidám, színes, gazdagon illusztrált mesekönyv az esti mesékre vágyó óvodásoknak és olvasást gyakorló kisiskolásoknak egyaránt.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Laza mozdulatokkal folyamatosan beledolgozzuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót, és óvatosan belecsurgatjuk az olajat. Az így kapott masszát egy közepes méretű tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük. Közben a krémhez atojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel, majd a pudingporral és a liszttel simára dolgozzuk, és a felforrósított többi tejhez adva krémet főzünk belőle. Kettéosztjuk, az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd langyosra hűtjük. A felhabosított margarin egyik felét a sárga, másik felét a csokis krémbe vegyítjük. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel. Rásimítjuk a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel. Ráegyengetjük a csokis krémet, a tetejére pedig a tejszínből felvert kemény habot kenjük. Fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Kockákra vágjuk, kakaóporral mintát szórunk rá, és süteményestálra rendezve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft