A magyar nyelv egyik nem túl szerethető szépsége, hogy egy hanghoz két betű is tartozik. Ez fontos szelete a magyar nyelvnek. A J vagy Ly ebben játszva segít a gyermekeknek elsajátítani melyik szóhoz melyik betű tartozik.
Számtan-kompetencia foglalkoztató óvodásoknak, mely segít felkészülni a lurkóknak az iskolai matematika órákra. A feladatok készítése során törekedtünk az életszerűségre, a játékosságra és a fokozatosságra. Bízunk abban, hogy köteteinkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat!
Labirintusos, útvesztős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
Fordulat és izgalmas ifjúsági regény a kalandot kedvelő ifjúságnak.
Gyakorló munkafüzet 2-3 éveseknek, mely összefoglalja a sorozat többi részét, ezáltal le tudják ellenőrizni, hogy mi megy jobban és mi kevésbé, így akár válthatnak nagyobb korosztályos szintfelmérőkre is a gyermek további fejlődése érdekében.
Kivételes sütemények receptjeit találjuk a könyvben, mint például a Méteres kalács, a Lajcsi szelet, a Zala kocka, a Mákos zserbó. Emellett isteni egyéb finomságok is elkészíthetők a kipróbált receptek alapján, mint a Szivárványos kocka, a Hólabda vagy a Marcipános-diós falatok.
Mutatós finom sütemény, leveles tésztával. A camembert, a dió és az áfonyás íz harmonikus kombinációja.
A gyermek megkezdi az iskolát, ami első nehézségekkel jár. Az Anyuval tanulok 6 éveseknek segít abban, hogy a gyermek könnyebben vágjon neki a tanulásnak, az olvasásnak és az írásnak.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Laza mozdulatokkal folyamatosan beledolgozzuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót, és óvatosan belecsurgatjuk az olajat. Az így kapott masszát egy közepes méretű tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük. Közben a krémhez atojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel, majd a pudingporral és a liszttel simára dolgozzuk, és a felforrósított többi tejhez adva krémet főzünk belőle. Kettéosztjuk, az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd langyosra hűtjük. A felhabosított margarin egyik felét a sárga, másik felét a csokis krémbe vegyítjük. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel. Rásimítjuk a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel. Ráegyengetjük a csokis krémet, a tetejére pedig a tejszínből felvert kemény habot kenjük. Fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Kockákra vágjuk, kakaóporral mintát szórunk rá, és süteményestálra rendezve kínáljuk.
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft