ABC

A betűk megismerése elengedhetetlen az írás és olvasás megtanulása előtt. Az ábécé minden humán tantárgy alapja. Munkafüzetünk segít a gyermekeknek megtanulni az ábécét és a betűírást.

690 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Remek kiegészítés az órán elsajátított tananyagnak. Igazodik az órai menetrendhez, így a szülőnek is könnyebb az itthoni gyakorlás.
  • Szép, hasznos munkafüzet. Kisbetű részre, meg nagybetű részre tagolható. Meg kell ismerni a betűt, ezt játékos feladatban kell megoldani, majd betűelemeket gyakorlunk a füzethez hasonló nyomtatott vonalakon, tele van a kiadvány aprócska érdekes képekkel, feladatokkal. Nagyon szép, hasznos könyv.

Olyan foglalkoztató munkafüzetet állítottunk össze, amely minden elsős kisgyereknek (és szüleiknek is) nagy segítségére lehet a betűk tanulása során. A betűk írásának elsajátítását megkönnyíti a feladatok felépítése, amely először a kisbetű felismeréséből indul ki, majd gyakoroltatja a betűelemeket, aztán magukat a betűket, és végül a kiejtett betűt, vagyis a hang felismerését. A nagybetűk gyakorlásánál pedig a nagyméretű betű többszöri átírása is a feladatok közé tartozik, mivel a kicsik számára még egyszerűbb, ha először nagyban próbálják ki a betűalakítást. A munkafüzet második felében változatos feladatok segítségével lehet stabilizálni a betűkről szerzett ismereteket. A feladatok közt olyan érdekességeket is találunk, mint például a keresztrejtvény, titkosírásfejtés, szóalkotás, képrajzolás, betűkeveredés.

ISBN 978 615 5042 35 5
EAN 9786155042355
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2011. augusztus
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 26283
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában