Nem lehet elég korán elkezdeni a tanulást. Egy hároméves gyermek ugyanúgy szomjazza a tudást, mint idősebb társaik. Munkafüzetünk segít a gyermekeknek megismerni az őket körülvevő világot.
Az iskolára való felkészülést már óvodás korban érdemes megkezdeni. Foglalkoztatónk ilyen feladatokkal segíti gyermekét, hogy az első osztály megkezdése könnyedebbé váljon.
Kifestőnk nem csak a formák és színek elsajátításban nyújt segítséget, pár vidám húsvéti versikét is találhatnak benne a gyerekek.
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek az évszakokkal, időjárással és ünnepekkel kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.
Újabb osztály, újabb feladatok. Ha a megfelelő tudásanyaggal és módszerrel segítünk a gyermeknek a matematika közelgő nehézségeiben, sokkal könnyebben fog menni a tanulás, mint gondolnánk. Ebben nyújt segítséget ez a munkafüzet.
Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít. Ez a feldolgozási mód könnyebbé és egyszerűbbé teszi az otthoni tanulást, hiszen elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra.
80 oldalas kifestő, mókás figurákkal, ismeretterjesztő vidám versikékkel, számozott színsegédlettel.
Gyakorló munkafüzet 5-7 éveseknek, mely összefoglalja a sorozat többi részét, ezáltal le tudják ellenőrizni, hogy mi megy jobban és mi kevésbé, így ha valamivel esetleg nehezebben boldogul, akkor visszaválthatnak kisebb korosztályú könyveinkre.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd a sárgáját egyesével belekeverjük, a szódabikarbónát és a lisztet óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, majd a hőt mérsékelve megsütjük. A krémhez a joghurtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héját és kinyomott levét öszszekeverjük. A zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig, állandó keverés mellett főzzük, majd langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a túrós krémhez, és néhány percre hűtőbe tesszük. Még mielőtt teljesen megkocsonyásodna, a piskótára kenjük. Az ananászt feldaraboljuk, és elosztjuk a krém tetején. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre öntjük. A tésztát hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt tetszőlegesen szeleteljük.
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft