Vidám, színes illusztrációkkal tarkított verses és mondókás könyvecske, mely felkelti a kicsik érdeklődését. A versikék mondogatása és az illusztrációk nézegetése közben a gyermek megismerkedik az őt körülvevő világgal, fejlődik a memóriája, és pozitív hatással van az érzelmeik fejlődésére.
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
A könnyen mondogatható rövid versikék nemcsak a gyermekek szókincsét növelik, de a rajzok kiszínezése során fejlődik képi világuk, fantáziájuk is. A színes matricák pedig segítenek a gyerkőcöknek eligazodni a színek világában.
Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít. Ez a módszer könnyebbé és frissebbé teszi az otthoni tanulást, elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra. A feladatok pedig érdekesen és játékosan próbálnak kedvet adni a gyerekeknek ahhoz, hogy ne érezzék kötelezőnek és fárasztónak az otthoni gyakorlást.
A gyermekek lefekvéskor mindig kérnek még egy altatódalt. Íme itt egy csokorra való kedves és varázslatos versike Milon néni tollából.
Egyik legnépszerűbb sorozatunk a Táguló világ értelmi képességek terület gyakorló füzetét tartja a kezében, mely az iskolába készülő 5-7 éves gyermekek számára készült, mely fejleszti a gondolkodást, a logikát, és a nyelvtant egyaránt.
Nagyon hangulatos, ínycsiklandó sütemény. Az íze minden várakozást felülmúl.
A Tudásfogócska sorozat tartalmazza mind a négy terület szintfelmérő feladatait azért, hogy általános képet kapjon gyermeke tudásáról.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd a sárgáját egyesével belekeverjük, a szódabikarbónát és a lisztet óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, majd a hőt mérsékelve megsütjük. A krémhez a joghurtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héját és kinyomott levét öszszekeverjük. A zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig, állandó keverés mellett főzzük, majd langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a túrós krémhez, és néhány percre hűtőbe tesszük. Még mielőtt teljesen megkocsonyásodna, a piskótára kenjük. Az ananászt feldaraboljuk, és elosztjuk a krém tetején. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre öntjük. A tésztát hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt tetszőlegesen szeleteljük.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft