A gyerekek szeretnek mindent tudni, tudásszomjuk határtalan. Ez a foglalkoztató segítségére van mind a gyermeknek, mind a szülőnek abban, hogy a világ megismerése könnyedebbé váljon. A közös feladatmegoldás, játék során a szülők megfigyelhetik, hogy gyermekük miben erős vagy miben szorul némi gyakorlásra, fejlesztésre.
Négyzetrácsos, színezős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető paleolit sütemények válogatása
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető öntetek, mártások, krémes és szószok válogatása.
Ez a kötet a Számkuckó sorozat ötödik része. Ebben a munkafüzetben olyan feladatok összeállítása történt, mely a matematika megtanulásához szükséges területek fejlesztését szolgálja 1000-es számkörben. Elsősorban az 9-10 éves gyermekek számára készült a kiadvány, de hasznos segítség olyan gyermekeknek is, akik nehezen ismerik ki magukat a számolás szövevényes útjain.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető sütemények válogatása.
A legfinomabb mézes zserbó, amit valaha kóstolhattál! Könnyű, omlós tészta, egy tökéletes krémmel töltve.
A számtant nem elég első osztályban elkezdeni. Foglalkoztatónk olyan játékos matematikai feladatokat tartalmaz, melyekről a gyerekeknek van élménye, tapasztalata.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft