Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák a mesterségekkel, foglalkozásokkal kapcsolatos tudásukat.
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek az élőlényekkel és élettelen tárgyakkal kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a vásárlással, piaccal és boltokkal kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.
Vidám foglalkoztató munkafüzet tele nyelvtani fejtörőkkel, rejtvényekkel, mókás feladatokkal helyesírás és magyar témakörben. A feladatok megoldásait egy-egy színes matrica képében beragaszthatod a megfejtések helyére.
Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető mákos és diós sütemények válogatása
Ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely a világon és a világ országain keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft