Játékos feladatokkal tarkított, részképességeket fejlesztő munkafüzet. Foglalkoztatónk segít, hogy a gyermek a rengeteg új információkból kiszűrje a fontos tudnivalókat.
Ez a kötet a Számkuckó sorozat negyedik része. Ebben a munkafüzetben olyan feladatok összeállítása történt, mely a matematika megtanulásához szükséges területek fejlesztését szolgálja 100-as számkörben. Elsősorban az 8-9 éves gyermekek számára készült a kiadvány, de hasznos segítség olyan gyermekeknek is, akik nehezen ismerik ki magukat a számolás szövevényes útjain.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető édes és sós sütemények válogatása.
A számok világát nem elég iskolában elkezdeni megismerni. Kisóvodásoknak készült munkafüzetünkben a kezdeti számolás elemeivel ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.
Mókás kifestőnk a munkagépek világába kalauzolja el a kíváncsi gyermekeket. A rövid versek könnyen mondogathatóak és megtanulhatóak, valamint bővítik a lurkók szókincsét és ismereteit. A matricák helyes beragasztásával a szülők visszaigazolást szerezhetnek arról, hogy kisóvodás csemetéje megértette és felismerte a hallottakat.
Íráskézséget és számolást elősegítő foglalkoztató a különböző évszakok témájában. A játékos, változatos feladatok, remek lehetőséget nyújtanak a matematikai ismereteitek bővítésére, logikus gondolkodásotok, memória, beszédértés és íráskészségetek, valamint téri tájékozódásotok fejlesztésére, begyakorlására.
80 oldalas kifestő, mókás figurákkal, ismeretterjesztő vidám versikékkel, számozott színsegédlettel.
Kevés látványosabb keksztekercs létezhet. A mintázata, a színe, az íze egyszerűen tökéletes.
Játékos feladatokkal tarkított, részképességeket fejlesztő munkafüzet. Foglalkoztatónk segít, hogy a gyermek a rengeteg új információkból kiszűrje a fontos tudnivalókat.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft