
Terefere sorozatunk a hangok világába kalauzolják el a tudásszomjas gyerkőcöket. A tiszta, helyes beszéd az egyik alapvető feltétele az olvasás és írás elsajátításának, mondhatni az iskolába lépés egyik „előszobája”. Ezért fontosnak tartottuk az olyan feladatok megjelenését is gyűjteményünkben, melyek e területek megerősítését szolgálják.

Vidám kifestőfoglalkoztató kisgyermekeknek. Fejleszti a térbeli és formalátást. Segítségükre lesznek a színes matricák.

A kisiskolás matematika egyik legmeghatározóbb feladattípusa a szöveges feladat. Munkafüzetünk segít begyakorolni az effajta feladatok megoldásának lépéseit. A móka kedvéért ehhez a munkafüzethez 48 darab matrica is tartozik, melyek a feladatok megoldásához kapcsolódnak.

Matricás fejlesztő füzetünket olyan második osztályos gyerekeknek készítettük, akik már automatikusan olvasnak és írnak. A feladatok fokozatosan nehezednek és bővülnek. A matricákkal és a ravasz, fogós feladatokkal reméljük még élvezetesebb lesz ez a barangolás a betűk világában.


Gyakorló foglalkoztatófüzet 4-5 éves óvodásoknak, mely az anyanyelvre és a nyelvtani tudás megalapozására fókuszál. A gyermekek motiválását segítik az érdeklődést felkeltő matricák.

Fejlesztő csomag 2. osztályos kisiskolásoknak. A postaköltséget mi álljuk!

Az üdítően kellemes csemege egészséges alapanyagokból készült, egyszerűen fantasztikus.

A könnyen mondogatható rövid versikék nemcsak a gyermekek szókincsét növelik, de a rajzok kiszínezése során fejlődik képi világuk, fantáziájuk is. A színes matricák pedig segítenek a gyerkőcöknek eligazodni a színek világában.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft