
A sütemények a legjavából. Minden ízlést kielégítő a választék, csodálatos látvánnyal párosítva, mint például a Karamellás-mákos szelet, az Isteni almás szelet vagy a Csokoládés-kókuszos szelet.

Ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely egy aranyos városon keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.

„Minden napra” találhatsz érdekes feladatokat ebben a munkafüzetben, amelyek segítenek abban, hogy szebben kanyarodjanak a betűk, hogy jobban görbüljenek a számjegyek, hogy színesedjen a szókincsed.

A Betűkert a legnépszerűbb beszédfejlesztő sorozatunk, a Terefere összefoglaló verses kiadványa. A rövid, vidám versek szűrt hanganyagot tartalmaznak, melyek a logopédiai terápiához is segítséget nyújthatnak szülőknek és pedagógusoknak egyaránt.

A legjobb kanállal mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.

A gyerekeknek három nagyon fontos dolgot kell elsajátítani: az olvasást, a számolást és az írást. A kiadvány igazodik az elfogadott betűtanulási sorrendekhez és az elsős szójegyzékhez.

Nem csak az iskolakezdést előzheti meg az arra való felkészülés. Az óvodai felkészülés éppen olyan fontos. Foglalkoztatónk ebben nyújt a gyermekeknek segítséget.


Foglalkoztatónk segít a gyermekeknek megismerni az őket körülvevő világot, valamint felkészít az iskolakezdésre. Ismereteinek rögzítését segítik a munkafüzetünkben található feladatok, mert megoldásuk során alkalom van a beszélgetésre: az élmények, tapasztalatok felelevenítésére.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft