Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. A mostani munkafüzetben az írás és olvasás előkészítéséhez/finommotorika fejlesztéséhez nyújtunk segítséget.
Munkafüzetünket óvodások és elsősök számára állítottuk össze, célunk az volt, hogy játékosan ismerkedjenek a betűkkel, a hangokkal, közben feladatokat oldhatnak meg és színezhetnek is.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető csökkentett kalóriás sütemények válogatása
Kifestő füzetünk az elszíntelenedett erdei állatok világába kalauzolja a színezni vágyó gyermekeket. Segíts nekik, hogy régi önmagukká válhassanak.
Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket az egészséges életmóddal, sportokkal és egyéb egészséget megőrző tevékenységekkel.
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. Az óvodáskor végére a gyermek a testünkkel, működésünkkel és érzékszerveinkkel kapcsolatos feladatokon keresztül felkészül az iskolába szükséges kompetenciákra.
"Játszva tanul a gyermek" - szól a mondás. A tanulás egyik legegyszerűbb és leghasznosabb formája ilyen korban valóban a játék. Foglalkoztatónkban olyan feladatok várnak a gyermekekre, amik leginkább a gyermekek legkedvesebb elfoglaltságára építenek, a játszásra.
A kisgyeremek megismerkedhez a munkagépek világával. Színezőknbe vidám mondókák és színes matricák is megtalálhatóak
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft