Bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A burgonyás receptek minden variációkban fellelhetők könyvben, a zöldség sokoldalúságát megmutatva. Töltve, sütve, főve, rakva, salátaként, levesként vagy alapanyagként burgonyakedvelők alapkönyve.
A gyerekek nehezen kezdik meg a tanulást, miután ráeszmélnek arra, hogy az élet többé nem csak játék és szórakozás. Ez a foglalkoztató segíti abban a gyermekek és a szülők munkáját, hogy a nebulók könnyebben sajátítsák el az első osztályban kiemelten fontos írás és olvasás készségét.
Az óvodai foglalkozások egyre nehezebbnek tűnnek, de foglalkoztatónk segít abban, hogy hároméves gyermeke otthon, a szülő segítségével játszva megoldja az óvodai feladatokat.
Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket a különböző növényekkel, legyenek azok fák, virágok, zöldségek, gyümölcsök vagy amikről még nem is hallottak korábban.
Könnyű az elkészítése, így gyakrabban az asztalunkra kerülhet ez a finom, krémes csemege.
A felmérő képeit meg tudja nyitni a bal oldalon. Ha az ezeket az oldalakat tartalmazó feladatlapokat le szeretné tölteni – hogy gyermeke megoldhassa – kattintson a Letöltésre. A letöltés után megnyílik a PDF fájl, amit már le tud tölteni a gépére, vagy ki tud nyomtatni. Ha gyermeke elvégezte a feladatokat, a kiértékelésben tájékozódhat azokról a könyvekről, amelyekben hasonló feladatokat talál, illetve ha valamelyiket esetleg nehezebben oldotta meg, ahhoz is ajánlunk könyveinkből.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft