A legfinomabb hagyományos és új húsos ételek receptjei egy könyvben.
Színes, fejlesztő munkafüzetünk elősegíti az óvodás lurkókat abban, hogy megfelelő szókinccsel vágjanak neki a kisiskolás éveknek.
Iskolaérettséget elősegítő foglalkoztató munkafüzet 5-7 éves gyermekeknek az őket körülvevő világ témakörében.
A középiskolában felkészülünk az egyetemre, az iskolában a középiskolára, az óvodában az iskolára. Az óvodára való felkészülés legtöbbször a szülőre marad. Ebben segít ez a foglalkoztató.
Nagyszerű válogatás elronthatatlan süteményekkel. A fantasztikus választékból kiemelhető a Zakota, a Bodzás sütemény, a Zúzmara szelet vagy a Meggyes táska.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető karcsúsító saláták válogatása.
Nagyon szép sütemény. Sokkal könnyebb az elkészítése, mint ahogy az elsőre látszik.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft