A gyermekek életében nagyon fontos az ötödik év. Nemsoká elkezdik az iskolát, így nagyon fontos, hogy mit tanítunk a gyermeknek. Foglalkoztatónk segítséget ad a szülőnek és felkészíti iskolára a gyermeket.
Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy a második osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető sütemények válogatása.
Népszerű és eddig nem ismert muffinok receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Játékos óvodai foglalkoztatónk feladatait úgy állítottuk össze, hogy a kicsik vidáman és jó kedvvel lássanak hozzá, így szinte észrevétlenül fejleszthetik tudásukat és mindenre kiterjedő kíváncsiságukat.
A legfinomabb mézes zserbó, amit valaha kóstolhattál! Könnyű, omlós tészta, egy tökéletes krémmel töltve.
Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít. Ez a feldolgozási mód könnyebbé és egyszerűbbé teszi az otthoni tanulást, hiszen elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft