A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető túrós és gesztenyés sütemények válogatása.
Sok gyermek nem is sejti, milyen fontos a matematika. Munkafüzetünk segít, hogy a gyermek ne csak megismerje, meg is szeresse a számtant.
Vidám foglalkoztató munkafüzet tele nyelvtani fejtörőkkel, rejtvényekkel, mókás feladatokkal helyesírás és magyar témakörben. A feladatok megoldásait egy-egy színes matrica képében beragaszthatod a megfejtések helyére.
A jó szövegértő képesség alapja a jó tanulmányi eredménynek. Olyan érdekes, játékos feladatokat, nyelvi játékokat talál a gyermek ebben a kiadványban, amelyek életkorban neki szólnak, és az eddigi ismeretire épülve újabbakat is szerezhet, önálló feladatmegoldásokkal.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető ínycsiklandó házi sütemények receptjei.
Színvonalasan és gazdagon illusztrált mondókáskönyv, mely fejleszti a gyermekek szépérzékét, fantáziáját, de mindenekelőtt a szókincsük gazdagodását segíti elő a tiszta forrásból merített népi alkotások által.
A gyermek megkezdi az iskolát, ami első nehézségekkel jár. Az Anyuval tanulok 6 éveseknek segít abban, hogy a gyermek könnyebben vágjon neki a tanulásnak, az olvasásnak és az írásnak.
Egy foglalkoztató, mely a helyes viselkedést szeretné a gyermekeknek bemutatni. Célunk, hogy a gyermekek megmutathassák szüleiknek, milyen jólnevelt csemetékké váltak, akár otthon, akár az óvodában. Megismerkedhetnek olyan élethelyzetekkel, amelyekkel talán még sosem találkoztak korábban, így ha a jövőben megtörténik, már tudni fogják, mit kell, illetve mit illik vagy nem illik csinálni.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd a sárgáját egyesével belekeverjük, a szódabikarbónát és a lisztet óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, majd a hőt mérsékelve megsütjük. A krémhez a joghurtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héját és kinyomott levét öszszekeverjük. A zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig, állandó keverés mellett főzzük, majd langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a túrós krémhez, és néhány percre hűtőbe tesszük. Még mielőtt teljesen megkocsonyásodna, a piskótára kenjük. Az ananászt feldaraboljuk, és elosztjuk a krém tetején. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre öntjük. A tésztát hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt tetszőlegesen szeleteljük.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft