A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető retrós finomságok válogatása.
Munkafüzetünk abban nyújt segítséget, hogy az első osztályhoz szükséges kompetenciákat erősítse, segítse a gyerekeket és a szülőket az országos kompetenciamérésre való sikeres felkészülésben, így segítve az alapkészségek, képességek fejlődését.
Keménytáblás 96 oldalas színes képes szakácskönyv a legjobb édes házi sütemények receptjeivel.
Nem lehet elég korán elkezdeni a tanulást. Egy hároméves gyermek ugyanúgy szomjazza a tudást, mint idősebb társaik. Munkafüzetünk segít a gyermekeknek megismerni az őket körülvevő világot.
Gazdagon illusztrált magyar népi mondókatár. A jól mondogatható és könnyen memorizálható versikék fejlesztik a gyermekek nyelvérzékét és beszédkészségét.
Vidám, színes, gazdagon illusztrált mesekönyv az esti mesékre vágyó óvodásoknak és olvasást gyakorló kisiskolásoknak egyaránt.
Könnyű az elkészítése, így gyakrabban az asztalunkra kerülhet ez a finom, krémes csemege.
80 oldalas kifestő, mókás figurákkal, ismeretterjesztő vidám versikékkel, számozott színsegédlettel.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd a sárgáját egyesével belekeverjük, a szódabikarbónát és a lisztet óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, majd a hőt mérsékelve megsütjük. A krémhez a joghurtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héját és kinyomott levét öszszekeverjük. A zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig, állandó keverés mellett főzzük, majd langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a túrós krémhez, és néhány percre hűtőbe tesszük. Még mielőtt teljesen megkocsonyásodna, a piskótára kenjük. Az ananászt feldaraboljuk, és elosztjuk a krém tetején. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre öntjük. A tésztát hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt tetszőlegesen szeleteljük.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft