Matematika témájú foglalkoztató kisóvodásoknak, melyben a feladatok segítik a gyermek élményeinek, tapasztalatainak felidézését, a képek ösztönzők a beszélgetésre, miközben új szavakkal, fogalmakkal ismerkednek, így segítjük a beszédfejlődést is. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
A legtöbb gyermek nagyon szívesen rajzol vagy firkál gyermekkorában. Azonban ahogy felnövünk, szinte mindenki talál magának más elfoglaltságot, és ez a tevékenység egyre inkább háttérbe szorul. Ha valaki szorgalmasan gyakorol, egy idő után sokkal jobb alkotóvá válhat. Munkafüzetünk ebben nyújt segítséget.
Egyik legnépszerűbb sorozatunk a Táguló világ értelmi képességek terület gyakorló füzetét tartja a kezében, mely az iskolába készülő 4-5 éves gyermekek számára készült, mely fejleszti a gondolkodást, a logikát, és a nyelvtant egyaránt.
A beszédfejlesztés és feladatértelmezés fontos kompetencia az életben. Nem lehet elég korán elkezdeni gyakorlását. Munkafüzetünk segít abban, hogy a gyermek már óvodás korában, az iskolára felkészülve megkezdje a számok világának megismerését.
Labirintusos, útvesztős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
Az üdítően kellemes csemege egészséges alapanyagokból készült, egyszerűen fantasztikus.
Gazdagon illusztrált magyar népi mondókatár. A jól mondogatható és könnyen memorizálható versikék fejlesztik a gyermekek nyelvérzékét és beszédkészségét.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd a sárgáját egyesével belekeverjük, a szódabikarbónát és a lisztet óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, majd a hőt mérsékelve megsütjük. A krémhez a joghurtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héját és kinyomott levét öszszekeverjük. A zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig, állandó keverés mellett főzzük, majd langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a túrós krémhez, és néhány percre hűtőbe tesszük. Még mielőtt teljesen megkocsonyásodna, a piskótára kenjük. Az ananászt feldaraboljuk, és elosztjuk a krém tetején. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre öntjük. A tésztát hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt tetszőlegesen szeleteljük.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft