A gyermek életében az egyik legfontosabb dolog a számok világának elsajátítása és az azokkal való műveletek megtanulása. Második osztályban már nehezebb kompetenciákra is szükség van. Ezek gyakorlásában segít ez a munkafüzet.
Mennyei ízek, különleges formákba zárva. Elkészítésük egyáltalán nem bonyolult, a látvány pedig önmagáért beszél.
Látványos, színes saláták az egészségért, magokkal, csírákkal, olykor nem mindennapi, ám könnyen beszerezhető összetevőkkel.
Napi menüket állítottunk össze, megkönnyítve a sikeres fogyás elérését. Az ételek egészségesek, táplálóak, ízletesek. Különböző színekkel jelöltük a reggelit, az ebédet és a vacsorát az egyszerű eligazodás érdekében. Hiszen ebben a könyvben több receptleírás is található, egy-egy menüben.
A tanulás a legfontosabb, nem lehet elég korán elkezdeni. Foglalkoztatónkban 80 oldalon keresztül olyan feladatokat oldhatnak meg a kicsik, melyek a fejlettségi képességeiket vette figyelembe.
Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít, elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra.
A gyermekévek legfontosabb időszaka az iskolakezdés. Sorozatunk Összefont szintfelmérő füzete az első osztály minden fontos ismeretére felkészíti a kisdiákokat, legyen az matematika, térbeli és időbeli tájékozódás, általános ismeretek vagy épp az írás és olvasás.
A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd a sárgáját egyesével belekeverjük, a szódabikarbónát és a lisztet óvatosan beleforgatjuk. Kivajazott, lisztezett tepsibe simítjuk, 180 °C-ra előmelegített sütőbe toljuk, majd a hőt mérsékelve megsütjük. A krémhez a joghurtot, a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a citrom lereszelt héját és kinyomott levét öszszekeverjük. A zselatint kevés vízzel simára keverjük, néhány percig, állandó keverés mellett főzzük, majd langyosra hűtjük. Hozzákeverjük a túrós krémhez, és néhány percre hűtőbe tesszük. Még mielőtt teljesen megkocsonyásodna, a piskótára kenjük. Az ananászt feldaraboljuk, és elosztjuk a krém tetején. A gyümölcskocsonyát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, majd a gyümölcsre öntjük. A tésztát hűtőbe tesszük, fogyasztás előtt tetszőlegesen szeleteljük.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft