Finom saláták receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Színes, komplex képi világú munkafüzet a fejlődni vágyódó óvodásoknak.
Színes, komplex képi világú munkafüzet a fejlődni vágyódó óvodásoknak.
Sütemények a legjavából, minden ízlést kielégítő "Finom házi sütemények".
Hogyan juthat otthonában kisgyermeke sok ismerethez? Foglalkoztatónkban Irka és Cerka két kis figura kedves útitársa lesz minden kis gyermek és szülője számára. A 2-4 éves kisgyermek egyre ügyesebben mozog, egyre messzebb eljut a világban. De legfontosabb számára mégis az otthon, ami első perctől körülveszi. Sorozatunk első kötetében a Mi van a házikóban? kiadványunkban Irka és Cerka játékosan, sokszor játékokkal végig vezeti otthonában kis olvasóinkat.
A legfinomabb és legkülönlegesebb bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben. Egyszerű kevert tészták, különleges krémes, pudingos sütemények, sörkorcsolyák gyűjteménye. Zabpelyhes, gyümölcsös, szalámis, pesztós változatok mellett megismerhetjük az igazi Raffaello-golyó receptjét.
Foglalkoztatónkat az életkori sajátosságok figyelembevételével állítottuk össze. 80 oldalon keresztül sokszínű és sokféle feladatot ajánlunk, tehát csemetéje garantáltan nem fog unatkozni.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 3-4 éves gyerekeknek, mely a téri tájékozódásra és a környezet megismerésére fókuszál. A térben való tájékozódás, különösen az iránykövetés képessége, a térészlelés nélkülözhetetlen a mindennapokban, a tájékozódásban az írástanulásban, a mozgásos tevékenységek során.
Egy szögletes, hosszúkás tepsit vajjal kikenünk, liszttel beszórjuk. A tojássárgákat fehéredésig keverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, felváltva a sütőporral elkevert liszttel. Ezután belecsorgatjuk az olvasztott, de már nem forró vajat, és beleszórjuk az őrölt fahéjat. A tojások fehérjéből a megmaradt cukorral kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a vajas masszába. A tésztát belesimítjuk a kikent tepsibe, és az előmelegített forró sütőbe tolva úgy sütjük meg, mint a piskótát. 10 perc múlva a hőfokot mérsékeljük, majd a tésztát szép sárgára megsütjük. Közben az almákat héjastul kicsumázzuk, és szeletekre vágjuk. Ha a tészta megsült, a tetejét vékonyan megkenjük a lekvárral. Rárakjuk az almaszeleteket, és meghintjük kevés fahéjas cukorral. Éppen csak annyi időre tesszük vissza a sütőbe, hogy az alma kissé színt kapjon, de még ne essen össze. Amikor kihűlt, kockákra vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft