
Mókás kifestőnk a munkagépek világába kalauzolja el a kíváncsi gyermekeket. A rövid versek könnyen mondogathatóak és megtanulhatóak, valamint bővítik a lurkók szókincsét és ismereteit. A matricák helyes beragasztásával a szülők visszaigazolást szerezhetnek arról, hogy kisóvodás csemetéje megértette és felismerte a hallottakat.

Vidám foglalkoztató munkafüzet tele nyelvtani fejtörőkkel, rejtvényekkel, mókás feladatokkal helyesírás és magyar témakörben. A feladatok megoldásait egy-egy színes matrica képében beragaszthatod a megfejtések helyére.

A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető sütés nélküli csemegék válogatása

Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket a különböző formákkal, síkidomokkal, alakzatokkal.

Képnyomozó munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.

A húsvét az egyik legjelentősebb ünnepünk, amelynek során számos egyedi, csak ránk jellemző szokás és hagyomány maradt fenn. Kifestőnkben a hagyományos húsvéti locsoló versekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Elsajátításuk fejleszti a beszédkészséget és a szókincset, hiszen olyan ritkán használt nyelvi fordulatokat használ, amelyek már nemigen találhatók meg a mindennapi beszédünkben.

Iskolakezdő fejlesztő csomag a munkafüzeteink legjavával. A postaköltséget mi álljuk!


Képnyomozó munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
A porcukorral fehéredésig kevert tojássárgáját a kemény habbá felvert fehérjével és a liszttel felváltva összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe terítjük. Közepes hőfokon megsütjük. Nedves konyharuhára borítjuk, és hagyjuk kihűlni. Közben a pudingport 1 dl tejben simára keverjük, majd a többi tejjel sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a kiolvasztott, villával áttört gesztenyemassza felét, kevés cukrot, a rumot és a kakaóport. Egy nagyobb őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy túllógjon. Ezután a piskótából levágunk egy akkora lapot, amellyel kibélelhetjük az őzgerincet, és egy lapot tetőnek. A kibélelt fomába vékony réteg gesztenyés krémet kenünk. A megmaradt gesztenyemasszából 1 cm vastag rudakat formázunk, a krémre fektetjük, majd befedjük a többi krémmel, és a piskótalappal. 1 napra hűtőbe tesszük. Tálaláskor keményre felvert, zselatinfixszel elkevert tejszínhabbal díszítjük, végül csokoládéreszelékkel megszórjuk. Rákenjük a tölteléket, majd szorosan feltekerjük, mint a bejglit. A feltekert hosszú rúdból ujjnyi szeleteket vágunk úgy, hogy nem vágjuk el teljesen, csak a tészta aljáig. A hatodik vagy hetedik bevágott rész után teljesen elvágjuk. Az így kapott bevagdosott „szirmokat” azonos irányban oldalra kiforgatva virágformát alakítunk ki. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, 12-15 percig még keleszthetjük, aztán tojással megkenjük a tetejét, és előmelegített sütőben, 180 °C-on pirosra sütjük. Vaníliás porcukorral megszórva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft
