Nem csak az iskolakezdést előzheti meg az arra való felkészülés. Az óvodai felkészülés éppen olyan fontos. Foglalkoztatónk ebben nyújt a gyermekeknek segítséget.
A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.
Egyik legnépszerűbb szövegértés gyakorló sorozatunk, a Szofi hercegnőt úgy állították össze íróink, hogy fény derüljön gyermekénél az esetleges hiányosságokra vagy gyengébb területekre, így még idejében korrigálni lehet a problémákat. A gyermekek a kis Szofi kalandjain keresztül játszva sajátítják el a szükséges készségeket, képességeket. A mostani munkafüzetben az írás és olvasás előkészítéséhez/finommotorika fejlesztéséhez nyújtunk segítséget.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 5-7 éves óvodásoknak, mely a téri tájékozódásra és a környezetünk megismerésére fókuszál. A térben való tájékozódás, különösen az iránykövetés képessége, a térészlelés nélkülözhetetlen a mindennapokban, a tájékozódásban az írástanulásban, a mozgásos tevékenységek során.
Gyakorló munkafüzet 2-3 éveseknek, mely összefoglalja a sorozat többi részét, ezáltal le tudják ellenőrizni, hogy mi megy jobban és mi kevésbé, így akár válthatnak nagyobb korosztályos szintfelmérőkre is a gyermek további fejlődése érdekében.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető retrós finomságok válogatása.
Vidám kifestőfoglalkoztató kisgyermekeknek. Fejleszti a térbeli és formalátást. Segítségükre lesznek a színes matricák.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft