80 oldalas kifestő, mókás figurákkal, ismeretterjesztő vidám versikékkel, számozott színsegédlettel.
Népszerű és eddig nem ismert reggelinek és vacsorának megfelelő ételek receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Fejlesztő munkafüzetünket 2-3 éves óvodásoknak állítottuk össze. Színes vidám feladatok, melyek felkeltik a gyermekek érdeklődését.
A burgonyás receptek minden variációkban fellelhetők könyvben, a zöldség sokoldalúságát megmutatva. Töltve, sütve, főve, rakva, salátaként, levesként vagy alapanyagként burgonyakedvelők alapkönyve.
Labirintusos, útvesztős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
Édesszájúak nagy kedvence lehet. Csodálatosan szép sütemény, gazdag ízeket rejt magában.
A Herecegnők után itt a fiúknak készült munkafüzet az iskolaérettséghez, A legkisebb herceg, mely egyszerre készíti fel a gyermeket az írásra, olvasásra és számolásra.
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük, és sodrófával vagy klopfolóval finom morzsává összetörjük. Elkeverjük a megolvasztott vajjal, egy evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Folpackkal egy 30 cm-es dobozformát kibélelünk úgy, hogy a fólia a szélén jól kilógjon. A masszát a formába nyomkodjuk, majd a hűtőbe tesszük. A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A mascarponét a joghurttal, a citrom levével, a lereszelt citromhéjjal és a maradék cukorral krémesre keverjük. A feloldott zselatint két evőkanál mascarpone-krémbe vegyítjük, és a maradék krémmel összedolgozzuk. A morzsaalapra simítjuk, és kb. 2 órára hűtőbe tesszük. A szőlőszemeket megmossuk, a fürtről leszedjük, és a krémre rakosgatjuk. A kocsonyaport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük, és amikor sûrûsödni kezd, a szõlõre locsoljuk. Ismét hûtõbe tesszük. Fogyasztás elõtt a tésztát a folpack segítségével a formából kiemeljük, cikkekre vágva kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft