A Zsipp-zsupp kenderzsupp 2-től 4 éves korú gyermekeknek készült, építve a gyermekek kíváncsiságára, érdeklődésére. Ebben a korban a legfontosabb a tevékenykedtetés, az érzékszervek minél sokoldalúbb bevonása az ismeretszerzésbe. Üljenek le, játsszanak, beszélgessenek sokat a gyermekkel, melyhez a sok játékon túl jó eszköz ez a vidám foglalkoztató.
Széles skálán mozog a könyvben található sütemények változatai. A csodátlaos finomságok közül kiemelhető a Csokoládés-marcipános tekercs, a Banános-túrós kocka, a Mézes zserbó, a Piskótatekercses-joghurtos kocka, a Csokis-szilvakrémes szelet.
Iskolaérettséget elősegítő foglalkoztató munkafüzet 5-7 éves gyermekeknek állatok témakörben.
Fordulat és izgalmas ifjúsági regény a kalandot kedvelő ifjúságnak.
Pontösszekötős munkafüzet, mely a gyermekek vizuális figyelmének és a kéz finommozgásának fejlesztését tűztük ki célul. Színes foglalkoztatónkat óvodás gyermekek életkorához igazítottuk.
Könnyű az elkészítése, így gyakrabban az asztalunkra kerülhet ez a finom, krémes csemege.
A gyermekek életében fontosak a mesék. Ilyen idős korukban ez az egyik olyan dolog, amivel megismerik a világot, iskolába menés előtt bővíthetik szókincsüket. Mesekönyvünkben tanulságos és elgondolkodtató meséket gyűjtöttük össze, színes és vidám rajzokkal illusztrálva.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Laza mozdulatokkal folyamatosan beledolgozzuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót, és óvatosan belecsurgatjuk az olajat. Az így kapott masszát egy közepes méretű tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük. Közben a krémhez atojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel, majd a pudingporral és a liszttel simára dolgozzuk, és a felforrósított többi tejhez adva krémet főzünk belőle. Kettéosztjuk, az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd langyosra hűtjük. A felhabosított margarin egyik felét a sárga, másik felét a csokis krémbe vegyítjük. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel. Rásimítjuk a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel. Ráegyengetjük a csokis krémet, a tetejére pedig a tejszínből felvert kemény habot kenjük. Fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Kockákra vágjuk, kakaóporral mintát szórunk rá, és süteményestálra rendezve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft