Ismeretterjesztő munkafüzet felső csoportos óvodásoknak, mely a világon és a világ országain keresztül ismerteti meg a tudásszomjas ifjúságot az őket körülvevő világgal.
A húsvét az egyik legjelentősebb ünnepünk, amelynek során számos egyedi, csak ránk jellemző szokás és hagyomány maradt fenn. Kifestőnkben a hagyományos húsvéti locsoló versekből gyűjtöttünk össze egy csokorra valót. Elsajátításuk fejleszti a beszédkészséget és a szókincset, hiszen olyan ritkán használt nyelvi fordulatokat használ, amelyek már nemigen találhatók meg a mindennapi beszédünkben.
Egyik legnépszerűbb sorozatunk a Táguló világ értelmi képességek terület gyakorló füzetét tartja a kezében, mely az iskolába készülő 4-5 éves gyermekek számára készült, mely fejleszti a gondolkodást, a logikát, és a nyelvtant egyaránt.
Ha a gyermek átlépi az iskola küszöbét, az aggódó szülő gyakran felteszi magának a kérdést: vajon iskolaérett-e a gyermekem? Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél. A részképességek fejlesztésére tematikusan felépített füzeteink sok segítséget nyújtanak, hogy gyermekük könnyedén vegye a későbbi akadályokat, és problémamentes legyen az óvoda–iskola átmenet.
Olvasást gyakorló mesekönyv, mely segít gyakorolni mind az olvasást, mind a szótagolást. A szövegméret és a kiemelések tovább segítik az olvasni vágyó gyermekeket. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
A matematika egyik gyermekek által nem szeretett és nehéznek tartott eleme a mértékegység-számítás. Munkafüzetünk segít abban, hogy a kisiskolások könnyebben megtanulják az ilyen feladatokat.
Gyorsan elkészíthető piskótás sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá felverjük. Laza mozdulatokkal folyamatosan beledolgozzuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót, és óvatosan belecsurgatjuk az olajat. Az így kapott masszát egy közepes méretű tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben, 180 °C-on megsütjük. Közben a krémhez atojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel, majd a pudingporral és a liszttel simára dolgozzuk, és a felforrósított többi tejhez adva krémet főzünk belőle. Kettéosztjuk, az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokoládét, majd langyosra hűtjük. A felhabosított margarin egyik felét a sárga, másik felét a csokis krémbe vegyítjük. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel. Rásimítjuk a sárga krémet, ezt beborítjuk tejbe mártogatott háztartási keksszel. Ráegyengetjük a csokis krémet, a tetejére pedig a tejszínből felvert kemény habot kenjük. Fogyasztásig hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Kockákra vágjuk, kakaóporral mintát szórunk rá, és süteményestálra rendezve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft