Eddig ismeretlen és ünnepekkor megszokott sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A világ megismerését nem lehet elég korán elkezdeni. Egy kétéves gyermek is ugyanúgy szomjazza a tudást, mint a három, négy és ötévesek. Foglalkoztatónk ebben nyújt segítséget.
Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat Szöszmi című részében a gyermekek a téri tájékozódás fejlesztésére összpontosíthatnak vidám feladatokon keresztül, melyhez segítséget nyújtanak a színes matricák.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 2-3 éves óvodásoknak, mely az anyanyelvre és a nyelvtani tudás megalapozására fókuszál. A gyermekek motiválását segítik az érdeklődést felkeltő matricák.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 3-4 éves gyerekeknek, mely a téri tájékozódásra és a környezet megismerésére fókuszál. A térben való tájékozódás, különösen az iránykövetés képessége, a térészlelés nélkülözhetetlen a mindennapokban, a tájékozódásban az írástanulásban, a mozgásos tevékenységek során.
Fejlesztő könyvcsomag 4-5 éveseknek. Megrendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!
Matematikai foglalkoztató második osztályos gyermekeknek, mely elősegíti a számfogalom kialakítását, az alapvető matematikai műveletek elsajátítását, a logika fejlődését. A matricák segítik, hogy a gyermek játszva tanulhasson. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
Iskolai előszítő óvodásoknak, mely megismerteti a gyermekeket az őket körülvevő idő és tér világával. Az iskolába lépés egyik alapfeltétele, hogy a gyermeknek kialakuljon a téri tájékozottsága, térbeli mozgásfejlettsége, testsémája.
A hozzávalókat mély tálba tesszük, jól összegyúrjuk, majd négy részre osztjuk. Lisztezett munkalapon egyenként közepes tepsi méretűre kinyújtjuk. Előmelegített sütőben, 170 °C-on, külön-külön kb. 7-10 perc alatt megsütjük. A krémhez a búzadarát a tejjel állandóan kevergetve sűrűre főzzük, kihűtjük. A cukrokat elvegyítjük a mascarponéval, majd a kihűlt tejbe- grízhez forgatjuk. Az egyik lapot megkenjük a grízes krém felével. Ráhelyezzük a második tésztát. Megkenjük valamilyen pikáns lekvárral, ráhelyezzük a harmadik lapot. A maradék krém következik, majd befedjük a negyedik tésztalappal. A tetejére a tortabevonót darabokra törjük, az olajjal vízgőz fölött kevergetve megolvasztjuk. A sütemény tetejére simítjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Fogyasztás előtt meleg vízbe mártott éles késsel hosszúkás szeletekre vágjuk.
390 Ft
390 Ft
190 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft