Bögrével mért házi sütemények

A legfinomabb és legkülönlegesebb bögrével mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben. Egyszerű kevert tészták, különleges krémes, pudingos sütemények, sörkorcsolyák gyűjteménye. Zabpelyhes, gyümölcsös, szalámis, pesztós változatok mellett megismerhetjük az igazi Raffaello-golyó receptjét.

990 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • A családunkban több 10 év körüli kislány van, mindegyik imád sütögetni, ezzel a könyvvel nagyon könnyű nekik az adagolás, és sok egyszerű recept is van benne!

Dekoratív sorozatunk receptjeit gondosan válogattuk össze az ételféleségek legjavából. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a követhető leírások, a látványos küllem, és a kiváló ízek. Az egyszerű, az olcsó vagy a kissé bonyolult, illetve drágább ételek, sütemények egyaránt megtalálhatók a könyvekben, hogy minél több sütni-főzni tudó vagy próbálkozó ember igényeit, elvárásait kielégítsük. Az ízléses fotókkal bemutatott, ugyanakkor megfizethető áron beszerezhető sorozat tagjai ízletes fogásokkal, gazdag ötletekkel bővíthetik a már meglévő receptgyűjteményeket, és ajándékként is remekül megállják a helyüket.

ISBN 978 615 5042 44 7   
EAN 9786155042447   
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2011. október
Oldalszám 64 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Ragasztott
Kivitel Színes
Méret 190 x 250mm
Könyv tömege 280 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 3 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 110 további termék a kategóriában