Egy kétéves gyermek figyelmét nehéz lekötni. Foglalkoztatónkat igyekeztük úgy összeállítani, hogy felkeltse gyermeke érdeklődését és a tanulás tűnjön inkább játéknak, mintsem megoldandó feladatok sorának.
Egyik legnépszerűbb sorozatunk a Táguló világ értelmi képességek terület gyakorló füzetét tartja a kezében, mely az iskolába készülő 5-7 éves gyermekek számára készült, mely fejleszti a gondolkodást, a logikát, és a nyelvtant egyaránt.
Fordulat és izgalmas ifjúsági regény a kalandot kedvelő ifjúságnak.
Kótyonfitty kifestősorozatunkban lévő képanyagot a beszédfejlődés különböző szakaszaihoz igazodva állítottuk össze, saját mondókáinkkal kiegészítve. A képek vonalvastagsága, mérete a rajzfejlődés életkori sajátosságait is figyelembe veszi.
Egy munkafüzet, mely végigkíséri a lurkót az óvodás éveken. A Bölcsitől a kiscsoportig sorozat ezúttal mesékkel és vidám történetekkel készült a tudásszomjas ifjúságnak.
A gyermekek nehezen ülnek neki a munkafüzeteknek, mert csak unalmas, haszontalan időtöltésnek tartják. Sajnos hasznosságukról még nehéz őket meggyőzni, de vidám állatokkal teli munkafüzetünk segít abban, hogy a lurkó ne időpocséklásnak, sokkal inkább mókázásnak érezze a feladatok elvégzését.
Vidám könnyen mondogatható mondókák kisóvodásoknak. A gyermek az illusztrált mondókák által még több ismeretet szerez, és közben a szülő is vele örül, vele tapsol. Ehhez az örömteli foglalkozáshoz nyújtanak segítséget Juhász Magda költő ritmusos, gyakran humoros mondókái.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft