Vidám, színes, gazdagon illusztrált mesekönyv az esti mesékre vágyó óvodásoknak és olvasást gyakorló kisiskolásoknak egyaránt.
Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat Grafo című részében a gyermekek a grafomotorikát fejlesztő képességekre összpontosíthatnak vidám feladatokon keresztül, melyhez segítséget nyújtanak a színes matricák.
Öt-hat éves felsőcsoportos óvodás gyermekeknek íródott matematikai foglalkoztató munkafüzetünket
Matematika témájú foglalkoztató kisóvodásoknak, melyben a feladatok segítik a gyermek élményeinek, tapasztalatainak felidézését, a képek ösztönzők a beszélgetésre, miközben új szavakkal, fogalmakkal ismerkednek, így segítjük a beszédfejlődést is. További kiegészítő feladatokat talál a Felmérők menüpontban.
Könyvünkben a legfinomabb csökkentett kalóriás süteményeket válogattuk össze.
Gyakorló foglalkoztatófüzet 3-4 éves óvodásoknak, mely az írásmozgásra és a vonaltartásra fókuszál. A feladatok különböző nehézségi fokozatúak, így meg tudják találni a gyermekük képességének legjobban megfelelő, ugyanakkor kihívást, erőfeszítést igénylő feladatokat.
Sok gyermek nem is sejti, milyen fontos a matematika. Munkafüzetünk segít, hogy a gyermek ne csak megismerje, meg is szeresse a számtant.
A legfinomabb kanállal mérhető alapanyagokból elkészíthető sütemények receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft