Foglalkoztató sorozat 2-4 éves gyerekeknek, hogy megalapozzák környezetismereti tudásukat. Sorozatunk ezen tagja megismerteti a kisgyermekeket a különböző növényekkel, legyenek azok fák, virágok, zöldségek, gyümölcsök vagy amikről még nem is hallottak korábban.
Keménytáblás 96 oldalas színes képes szakácskönyv a legjobb édes házi sütemények receptjeivel.
Szöszmötölő sorozatunk a különböző, az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kompetenciákra épít. A sorozat Grafo című részében a gyermekek a grafomotorikát fejlesztő képességekre összpontosíthatnak vidám feladatokon keresztül, melyhez segítséget nyújtanak a színes matricák.
Írás felkészítő munkafüzet óvodásoknak, mely segít a térben majd a síkban való tájékozódást. Továbbá megkönnyíti a gyermeknek az iskolakezdést, melyben segítségükre lesznek a színes, vidám matricák.
A gyermekek lefekvéskor mindig kérnek még egy altatódalt. Íme itt egy csokorra való kedves és varázslatos versike Milon néni tollából.
Gyorsan elkészíthető édességek receptjei egy könyvben, amik hamar az Ön vagy a család kedvenceivé válhatnak.
Egészében elkészíthető sütemény, nyáron friss meggyből, más időszakban pedig befőttből. Istenien finom, látványos vendégváró.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft