Értelmi képességet és gondolkodást fejlesztő munkafüzet vidám találós kérdéseken keresztül.
A legízletesebb pár perc alatt elkészíthető karcsúsító saláták válogatása.
A kisiskolás matematika egyik legmeghatározóbb feladattípusa a szöveges feladat. Munkafüzetünk segít begyakorolni az effajta feladatok megoldásának lépéseit. A móka kedvéért ehhez a munkafüzethez 48 darab matrica is tartozik, melyek a feladatok megoldásához kapcsolódnak.
Számtan-kompetencia foglalkoztató óvodásoknak, mely segít felkészülni a lurkóknak az iskolai matematika órákra. A feladatok készítése során törekedtünk az életszerűségre, a játékosságra és a fokozatosságra. Bízunk abban, hogy köteteinkben megtalálják gyermekük egyéni fejlettségének, képességének megfelelő, motiváló és kihívást jelentő feladatokat!
Melyik a fontosabb: a számolás vagy a helyesírás? Nem is kell választani! Munkafüzetünk mindkét készség elsajátításában segít. Ez a feldolgozási mód könnyebbé és egyszerűbbé teszi az otthoni tanulást, hiszen elég csupán néhány oldalt lapozni és máris áttérhetnek egyik témáról a másikra.
Vidám kifestőfoglalkoztató kisgyermekeknek. Fejleszti a térbeli és formalátást. Segítségükre lesznek a színes matricák.
A kisgyermekek fejlődésében fontos szerepet játszanak az általa hallott mesék, történetek. Meseolvasás közben nemcsak kellemes szórakozást és meghitt pillanatokat élhet át a szülő és a gyermek, de fejlődik a gyermek ízlése, fantáziája és fogékonysága a szövegértésre.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a reszelt citromhéjjal. A tojásfehérjét kemény habbá felverjük. Felváltva a sütőporral elvegyített lisztekkel kis adagokban a sárgájás keverékhez dolgozzuk. A piskótamasszát sütőpapírral kibélelt nagyméretű tepsibe simítjuk. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon kb. 15 percig sütjük. Még melegen feltekerjük, majd kihajtjuk, és a papírt lehúzzuk róla. Hagyjuk kihűlni. A krémhez a csokoládét kis darabokra törjük, vízfürdő felett megolvasztjuk. Míg langyosra hűl, a habtejszínt keményre felverjük. A csokoládét robotgéppel összekeverjük a kakaóporral, a mascarponéval a porcukorral, a margarinnal, végül beleforgatjuk a habot is. A tésztalapot egyenletesen megkenjük a krém felével. A piskótát szorosan feltekerjük. Egy 10-15 centis darabot a végéből levágunk, az oldalához illesztjük, majd az egészet megkenjük a maradék krémmel. A marcipánt vékonyra kinyújtjuk, levélformával néhány levelet szúrunk ki belőle. A fatörzsre rakosgatjuk. Felszeletelve kínáljuk.
390 Ft
390 Ft
390 Ft
390 Ft
190 Ft
190 Ft
390 Ft