Csokis-kókuszos kockák

Könnyű az elkészítése, így gyakrabban az asztalunkra kerülhet ez a finom, krémes csemege.

Ingyenes

A szakácskönyv amiben az adott recept szerepel

  • 0 Ft

A kekszet ledaráljuk, a többi hozzávalóval összedolgozzuk. A tésztát sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe nyomkodjuk. A pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, a többi tejjel együtt sűrűre főzzük, kihűtjük. A margarint a nyírfacukorral habosra keverjük, majd a pudingba forgatjuk. A krémet a kekszalapra kenjük. A tejszínt melegíteni kezdjük, beletesszük a margarint, megolvasztjuk, és a kis darabokra tört csokoládéval simára keverjük, azután a krémre egyengetjük. Hűtőbe tesszük, 2-3 órával később kockákra vágva kínáljuk.

Hozzávalók: 20 dkg cukormentes keksz, 15 dkg light margarin, 2 evőkanál kakaópor, 5 dkg apróra tört dió, 3 evőkanál őrölt nyírfacukor, 0,5 dl tej (1,5%-os). A krémhez: 1 csomag kókuszos pudingpor, 4 dl tej (1,5%-os), 10 dkg light margarin, 4 evőkanál nyírfacukor. A tetejére: 5-5 dkg ét- és tejcsokoládé, 1,5 dl tejszín, 5 dkg margarin.

Még 26 további termék a kategóriában