Számolás, Helyesírás, Olvasás

Mindennapi gyakorló vidám feladatokkal matematika, nyelvtan és értő olvasás témakörben plusz ajándék feladványokkal és tréfás gondolkodtatókkal.

990 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Napi feladatok magyar, matek és környezetismeret tárgyakból - gyakoroltatják, megerősítik a tanultakat. Fontos az ismétlés, és a hétvégi jól kitalált megrajzolt jutalomoldal. Nagyon szépek, rajzosak a matek feladatok. Tele van rajzokkal ez az igényes gyakorlókönyv. Segítség ahhoz, hogy érdekesen gyakoroltassuk azt, amit kell. Örülök ennek a könyvnek - vele én mint nagyszülő is segíteni tudom az unokámat.

Olyan foglalkoztató munkafüzetet állítottunk össze, amely minden elsős kisgyereknek (és a szüleiknek is) nagy segítségére lehet. A munkafüzet felépítése ugyanis azon az elképzelésen alapul, hogy minden fontosabb tantárgyból – amivel a kisgyerek egy napi feladatsor kitöltésével matematikai, írás, olvasás és környezeti ismereteket is gyakorolhat. Az ismeretanyag pontosan követi az elsős tananyag felépítését és nehézségi szintjét, tehát tökéletes stabilizálást tesz lehetővé hétvégekre vagy délutánokra. A pénteki nap mindig az ismétlésé, ekkor rögzítjük a héten tanult ismereteket. Emellett minden hétvégére jut egy pihentető jutalomoldal, ahol tréfás, játékos feladatok nyújtanak kikapcsolódást.

ISBN 978 615 5042 77 4
EAN 9786155042774
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. február
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 98584
Stancforma
Kötés Ragasztott
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 240 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2.5 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában