Matematika munkafüzet témazáró dolgozatokkal 1. osztályosoknak

Matematika foglalkoztató első osztályos kisiskolásoknak, melyben nemcsak átismételhetik az óvodában tanultakat, de megszerzett is le tudják ellenőrizni a munkafüzetben megtalálható összefoglaló dolgozatokkal.

690 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon jó kis munkafüzet. Első osztályos kislányomnak jelenleg ez a kedvence.
  • A munkafüzet borítója, feladatai alkalmazkodnak életkori sajátosságokhoz: - A munkafüzetet öröm kézbe venni. - Az oldalakon található feladatok mennyisége ideálisan tervezett. - A faladatok gondolkodtatóak, nem sablonosak, fejlesztik a logikát. - A tájékozódó felmérések - Mit tudok? - hitelesen visszatükrözik a tanuló tudását. A számonkérés lényege: nemcsak az alaposan begyakorolt feladatok kerülnek ellenőrzésre, hanem a meglévő tudást alkalmazva a tanuló új helyzetbe hozható, gondolkodnia kell. Ilyen egy jó felmérő! Ezáltal az érdemjegy reális lesz. - A színes, kedves matricák helyükre juttatása egy kisgyereknek élmény, a velük való foglalatosságnak motivációnövelő ereje van. Ezáltal a tanulásra fordított idő hosszabbítható. A szerkesztéssel kapcsolatban: a négyzetek, melyekbe számokat kell írni, lehetnének méretesebbek. :)
  • Maga a kiadvány nagyon tetszik, változatos, de mégis az iskolai munkafüzetekben található feladatokhoz hasonló gyakorló példákat tartalmaz. Tetszik a matricás melléklet is. Egy észrevételem van, hogy sok helyen a kitöltendő kis négyzetek/helyek kicsik egy 6-7 éves számára.

Kedves 1.osztályos barátom! Biztos felkészültél a következő dolgozatra? Gyakoroltál eleget a nagy megmérettetésre? Hibátlan dolgozatot szeretnél írni az iskolában? Ez a munkafüzet segít neked abban, hogy jó jegyek kerüljenek a bizonyítványodba! A 1. osztályos matematika sok újdonságot hoz az eddigi tudományodba. Találkozni fogsz az 10-es számkör „lakóival” és a műveleteket már írásban fogod végezni. Újabb ismereteket fogsz szerezni összeadásról és kivonásról. A munkafüzet feladataival átismételheted az óvodában tanultakat. Ha már úgy érzed, garantált a siker, próbáld ki a tudásod a témakörök végén található szintfelmérőkkel. Játékos feladatokkal öröm a matematika tanulása. A színes matricák még vidámabbá teszik a tanulást! Legyél nagyon figyelmes, gondolkozz logikusan! Kalandra fel! Jó munkát! Mindent bele!

ISBN 978-615-5528-88-0
EAN 9786155528880
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. július
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 02662
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában