Matematika munkafüzet témazáró dolgozatokkal 2. osztályosoknak

Matematika foglalkoztató második osztályos kisiskolásoknak, melyben nemcsak átismételhetik az első osztályban tanultakat, de megszerzett is le tudják ellenőrizni a munkafüzetben megtalálható összefoglaló dolgozatokkal.

790 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Igen vágyunk arra, hogy kipróbálunk egy adag témazárót. Hiszen abban a követelményeknek megfelelő feladatok vannak, és a dolgozatokhoz hasonló - vagy analóg feladványok elősegítik a jegyre írt iskolai dolgozat és tantárgy sikerét. A lurkók sikerélménye talán mélyíti is a tanulás szeretetét.
  • Nagyon klassz összefogalaló feladatokkal van tele. Tetszik a könyv témaköreinek felépítése. Sokat tudom használni.

Kedves 2.osztályos barátom! Biztos felkészültél a következő dolgozatra? Gyakoroltál eleget a nagy megmérettetésre? Hibátlan dolgozatot szeretnél írni az iskolában? Ez a munkafüzet segít neked abban, hogy jó jegyek kerüljenek a bizonyítványodba! A 2. osztályos matematika sok újdonságot hoz az eddigi tudományodba. Találkozni fogsz az 100-as számkör „lakóival” és a műveleteket már írásban fogod végezni. A munkafüzet feladataival átismételheted az óvodában tanultakat. Ha már úgy érzed, garantált a siker, próbáld ki a tudásod a témakörök végén található szintfelmérőkkel. Játékos feladatokkal öröm a matematika tanulása. A színes matricák még vidámabbá teszik a tanulást! Legyél nagyon figyelmes, gondolkozz logikusan! Kalandra fel! Jó munkát! Mindent bele!

ISBN 978-615-5528-89-7
EAN 9786155528897
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. július
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 02666
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Igen
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában