Matematika munkafüzet témazáró dolgozatokkal 3. osztályosoknak

Matematika foglalkoztató harmadik osztályos kisiskolásoknak, melyben nemcsak átismételhetik a második osztályban tanultakat, de megszerzett is le tudják ellenőrizni a munkafüzetben megtalálható összefoglaló dolgozatokkal.

990 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Nagyon hasznos kis füzet! Érdekes feladatok vannak benne, gyakorlatias, játékos és könnyen értelmezhető. Kislányom - 9 éves - egyedül is tudja használni. Nagy segítség otthoni gyakorláshoz, mert nem kell a neten keresgélni a feladatokat.
  • Kisfiam nagyon szereti.
  • Nagyon jó egy kis otthoni gyakorláshoz, dolgozatra felkészüléshez.
  • A munkafüzet segítséget nyújt az élesben történő megmérettetés otthoni gyakorlására. Gyereknek és szülőnek egyaránt izgalmas játék.

Kedves 3.osztályos barátom! Biztos felkészültél a következő dolgozatra? Gyakoroltál eleget a nagy megmérettetésre? Hibátlan dolgozatot szeretnél írni az iskolában? Ez a munkafüzet segít neked abban, hogy jó jegyek kerüljenek a bizonyítványodba! A 3. osztályos matematika sok újdonságot hoz az eddigi tudományodba. Találkozni fogsz az 1000-es számkör „lakóival” és a műveleteket már írásban fogod végezni. Újabb ismereteket fogsz szerezni a törtekről, mértékegységekről. Készülhetsz az év eleji ismétlésre, vagy éppen gyakorolhatsz az év végi dolgozatra! A munkafüzet feladataival átismételheted az iskolában tanultakat vagy azokat a feladattípusokat, amelyek megoldásában még nem vagy elég magabiztos. Ha már úgy érzed, garantált a siker, próbáld ki a tudásod a témakörök végén található szintfelmérőkkel. Játékos feladatokkal öröm a matematika tanulása. Legyél nagyon figyelmes, gondolkozz logikusan! Kalandra fel! Jó munkát! Mindent bele!

ISBN 978-615-5528-90-3
EAN 9786155528903
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2016. július
Oldalszám 80 oldal
R-azonosító 02670
Stancforma
Kötés Ragasztott
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 190 gramm
Csomag darabszáma 10 db
Csomag tömege 2 kg
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában