Írj helyesen! 2. osztályosoknak

A magyar nyelv az egyik leggyönyörűbb és egyben legnehezebb nyelv a világon. Fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a kisiskolásoknak szánt munkafüzet.

590 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • Érdekes, jó feladatok vannak benne!
  • Igazán jó munkafüzet! Szuper feladatok vannak benne.
  • Életkorhoz szabott gyakorló: kiegészítős, színezős, rajzolós, keresztrejtvény stb. feladatok. Tudáspróbával. Szép, nagy ábrák és nagy méretű betűk vannak benne. A szemüveges gyerekeknek is öröm lesz dolgozni benne. Köszönet a nagy betűméretért és a szuper munkafüzetért.

Kedves Olvasó! Nincs még egy olyan gyönyörű nyelv, mint ékes anyanyelvünk. Ezt persze minden nép elmondhatja a saját nyelvéről, mi mégis a magyar nyelvet tartjuk a legszebbnek, a legdallamosabbnak, hiszen édesanyánktól tanultuk, az anyatejjel szívtuk magunkba. Ezért fontos, hogy őrizzük, ápoljuk és helyesen használjuk. Ennek gyakorlásában segít ez a munkafüzet. Játékos, érdekes feladatokkal, rejtvényekkel teszi szerethetővé a nyelvtani ismereteket a kisiskolások számára. A tudáspróbák segítenek abban, hogy képet kapjanak arról, milyen szinten áll a tudásuk egy-egy témakör gyakorlása után. S ha kedvet kaptak az új kihíváshoz, keressék a kiadó J/Ly gyakorló munkafüzetét! Jó szórakozást, hasznos időtöltést kívánunk!

ISBN 978 615 5528 27 9
EAN 9786155528279
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2015. július
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító 91069
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában