1,2,3

A gyermek életében az egyik legfontosabb dolog a számok világának elsajátítása. Ebben segít a kisiskolás gyermekeknek ez a matematika munkafüzet.

590 Ft

Nem rendelhető

Vásárlóink véleménye

  • A számfogalom kialakítását segíti, megalapozza a munkafüzet. Több oldalról körüljárja ugyanazt a problémát. Aki kitölti, a 20-as számkörben biztos tudást szerez. Így nem jelent majd problémát a nagyobb számkörben való eligazodás.
  • Kisebbik gyermekem, aki 5 éves, már alig várja, hogy csatlakozzon nővéréhez és elkezdhesse az iskolát. Amikor a nagy gyakorol ő is szeretne. Ezekkel a színes és változatos munkafüzetekkel fejlődik tudása és csillapítjuk kíváncsiságát és tudás utáni étvágyát.
  • A kiadvány nagyon tetszik, változatos, de mégis az iskolai munkafüzetekben található feladatokhoz hasonló gyakorló példákat tartalmaz. Sokat gyakorlunk belőle.

Az oviból kikerülő gyerekeket nagyon sok új él­mény éri az iskolában. Írni, olvasni tanulnak, és beóvakodnak a matematika birodalmába is. Tanítóik irányítása alatt megismerik a számokat, majd fokozatosan elsajátítják az összeadás és a kivonás tudományát is. Lesz, aki könnyedén veszi majd az akadályokat, mások több gyakorlást igényelnek. Munkafüzetünk segítséget szeretne nyújtani minden gyerek és felnőtt számára. Feladatai felhasználhatóak a tanítási órák anyagához kapcsolva, és ötleteket, támpontokat adhatnak az otthoni gyakorláshoz is.

ISBN 978 615 5042 21 8
EAN 9786155042218
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés 2011. január
Oldalszám 48 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 210mm x 285mm
Könyv tömege 180 gramm
Csomag darabszáma 20 db
Csomag tömege 4 kg
Matricás Nem
Rendelhető Nem
VTSZ 49011000

Még 73 további termék a kategóriában