Fejlesztő csomag 5-7 éves lányoknak

Fejlesztő könyvcsomag 5-7 éves lányoknak. A postaköltséget mi álljuk!

9 780 Ft

Vásárlóink véleménye

  • Valóban az adott korosztálynak összeàllìtott, èrdekes és hasznos feladatok, lànyom szívesen foglalkozik a különböző feladványokkal, játszva tanul. Csak ajánlani tudom.
  • A csomag tartalma egytől-egyig elnyerte a tetszésem. A mesék és az abból adódó feladatok nagyon jól vannak felépítve. Késztetik a gyermeket arra, hogy figyeljen és utána megtudja oldani a kapcsolódó feladatokat. A munkafüzetek felépítése logikus. Igényes kialakítás.
  • Rendkívül színes, tartalmas, szépen illusztrált kiadványokat kaptunk kézhez. Kislányom eddig nem nagyon érdeklődött a gyakorlás iránt, de ezek a szuper munkafüzetek meghozták a kedvét. Nem vagyok pedagógus, mégis egy nagyon jó kis ütemtervet tudtam készíteni, hogy mikor melyik füzetet vesszük elő, mert nagyon jól egymásra lehet építeni a bennük szereplő különböző témákat, ismeretanyagokat. Sok állatos, matricás feladat van, ami által a gyermek szívesebben nekiáll, és észre sem veszi, hogy közben megtanultunk valami újat. Így én nagyon hálás vagyok ezért a csomagért a kiadónak és a szerkesztőknek is, ezúton is köszönjük a munkájukat!
  • Tökéletesen összeállított csomag, minden típusú fejlesztési feladat megtalálható benne. Kislányom nagyon szereti, sokat tanul belőle, a fejlődés szemmel látható, köszönjük!
  • Nagyon szuper a legjobb válogatás és büszkén ajánlom mindenkinek

Csomagunk 12 kiadványt tartalmaz, melyet tudományosan, a gyerekek fejlődését figyelembe véve válogattuk össze. Tartalmaz mindenféle iskolára felkészítő munkafüzetet, beleértve a szövegértést és az olvasást fejlesztőket, a környezeti ismereteket elsajátítókat, az egyre nehezülő matematikába bevezetőket, valamint az írás és a nyelvtan világába is elkalauzolja a gyermeket. Egyes termékeink matricákat tartalmaznak, melyek segítik a további fejlődést. A csomag csak egyben rendelhető meg, a POSTAKÖLTSÉGET AZONBAN MI ÁLLJUK! A következő címeket tartalmazza a csomag: · Rejtélyes képek · Játékos feladatok állatokkal! · Régi népmesék nyomában · Iskolás leszek · Állatos betűcsal · Szofi hercegnő és a varázslat · Szofi hercegnő a tündérek földjén · Szofi hercegnő hazatér · Szofi hercegnő királynő lesz · Részképességek · Színezz velünk! · Iskolaérett vagyok: Összevont szintfelmérő

ISBN -
EAN
Szerző Magnusz Kiadó
Kötetszám 1db
Kiadó Magnusz Kiadó
Megjelenés Nem elérhető
Oldalszám 0 oldal
R-azonosító
Stancforma
Kötés Irkatűzött
Kivitel Fekete fehér
Méret 145mm x 200mm
Könyv tömege 2200 gramm
Matricás Nem
Rendelhető Igen
VTSZ 49011000

Még 158 további termék a kategóriában